Sørlandsprøven – klubbkamp – resultater
20191130_205735
20191130_140652
20191130_211001
previous arrow
next arrow
 

 

Bringsvær leirskole i Hægeland nord i Vennesla kommune var samlingsplass for nye Sørlandsprøven 29.-30. november. Arrangementet startet med klubbkveld torsdag kl 19.00. Ca 35 personer hadde funnet veien og hørte Rune Landås fortelle  om hundedressur og hvordan vi kan få lydige hunder som kommer på innkalling. Kristoffer Kallhovd fortalte og viste bilder fra arbeidet med viltgården/elgtun. Sørlansprøven er i utganspunktet en samlet 2-dagers prøve, men i år var også klubbkampen mot Øst-Svenska älghundklubben lagt hit. En benyttet også anledningen til å dømme av noen 1-dagers hunder. Tracker stilte med peilere og sendet prøven live for oss.

I klubbkampen, som ble gjort unna på fredag, var det med to hunder fra Vest-Agder EHK og to hunder fra Aust-Agder EHK. Agder dro det lengste strået denne gangen og vant klubbkampen med 12,5 poeng. Lørdag var det mest spenning knyttet til 2-dagers prøven og ved dagens slutt viste det seg at av 10 hunder som startet på 2-dagers fredag var det 7 som greide premiering begge dager og over 140 poeng sammenlagt. Det er meget bra og mer en en kan regne med.  Særlig godt fornøyd var nok tre av de fire svenske ekvipasjene som reiste hjem med grunnlaget for det Norske jaktchampionatet. Beste hund på 2-dagers, og dermed vinner av Sørlandprøven ble Øy, tilhørende Kurt Rossevatn og Morten Hauge.

Klubben fikk gode tilbakemeldinger på arrangemenetet som vi nok planlegger å gjenta noe lignende av neste år. Eneste skår i gleden var at nettdekningen var dårlig, slik at live feeden som var planlagt ikke fungerte.

 

Resulatene 1. dag så slik ut:

 

Resulataliste 2-dagers:

TulostaPremieListe2

 

1-dagers hundene

TulostaPremieListe2

Nyhetsarkiv

Jaktcompagniet Evje logo

Lyngdal Jakt og Fiskesenter logo

Tracker logo