Jubileumsboka

Bestill jubileumsbok!

I forbindelse med at forbundet vårt ( NEKF) feirer sitt 125 års jubileum, utgis det er jubileumsbok spekket med elghund-materiale. De har vært så heldige å få Rønnaug og Tor Fjellheim til å «sette boken», deres tilbud sørger for en svært bilderik og illustrert bok. Jo Stenersen fra Rendalen har tegnet hodet til hver av de 9 elghundrasene – som pryder forsiden av boken.

Det har det vært mange bidragsytere, temaer omhandler organisasjonen hvor blant annet alle de 23 områdeklubbene har bidratt med 2 sider hver med sin klubbs historie og virke. Nordisk samarbeid, representantskapsmøtet og NEKF formål og fremtid beskriver også organisasjonen. Alle de 9 elghundrasene er grundig omtalt, samt avlsarbeidet, helsearbeidet, bruksegenskapene, mentalitet og jakt m.m. Boken inneholder også diverse oversikter, historier fra medlemmer og andre aktuelle temaer. Her bør det være lesestoff for de aller fleste og tallrike bilder som illustrerer bruken av våre hunder.


BOKEN BESTILLES på mail (kurtandersen1974@gmail.com) fra leder Kurt Andersen. Husk å skrive FULLT NAVN, TLF OG RIKTIG ADRESSE. For boken sendes direkte til bestiller fra forbundet. Vi tar opp bestillinger, i første omgang fram til 1. april. Når boken er mottatt i posten betales den til Klubben vår, på bankkonto  0530 08 16306 eller på VIPPS 114393. MERK INNBETALING MED «BOK».

Boka koster kr 410,-, inklusiv frakt.
Frist 25.mars

Nyhetsarkiv

Jaktcompagniet Evje logo

Lyngdal Jakt og Fiskesenter logo

Tracker logo