Championer

2020

NJ(L)CH Trollskogens Z-E Loke NO35023/17 klikk her

Eier: Odd Bråtveit

Eiers beskrivelse:

Loke er en veldig trivelig jakthund og turkamerat. Trygg og snill familiehund. Han har god jaktlyst, og et svært bra losmål og takt.

 

NJ(L)CH FJ(L)CH Ristilan Anya FI37425/16 Klikk her

Eier: Morten Hauge

Eiers beskrivelse:

Ristilan Anya ble kjøpt inn som 2 år gammel fra finland, med tanke på hennes sterke linjer i avl. Anya har god kontakt i søkene, er effektiv og kan styres. Hun er en veldig rolig og snill tispe, men under elgarbeid forsvinner alt av lydighet. Hørbarheten, lostakt og påhengelighet er topp. Hun har også lange lostider.

 

 

NJ(L)CH Vindmyras Mia NO45286/15 klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: 

Mia har hatt 4 kull her på Setesdalens kennel, men fortsatt veldig lett og spenstig.
Ho er ei relativt lita tispe, men en motor og vilje som er enormt bra. Har et fantastisk gemytt som også har blitt videreført til hennes 29 avkom.
Blir dessverre veldig påvirket før og under løpetid og går da fra skikkelig gode søk til å bli veldig kontakt søkende, men dette går jo heldigvis over.

NJ(L)CH Fant NO42500/17 klikk her

Eier: Ånund Flaat

 

NJ(L)CH Øy  NO41776/14 klikk her

Eier: Morten Hauge

Eiers beskrivelse: Øy er en snill og bedagelig type. Øy loste elg ved første slipp 6 måneder gammel, og det ble skutt flere elg for han første høsten. Han reiser med en gang han slippes, og søker til han finner elg. Øy er veldig flink til å nøste opp i gamle spor, han bruker også terrenget bra for å utnytte vinden. Han har en god evne til å stille elg i utakket, noe som vises på hans jaktprøver. Bra hørbarhet og målbruk. Øy avslutter sitt elgarbeid 1-2 timer inn i mørket.

 

NJ(L)CH Trollskogens D-S Tina NO40755/19  klikk her

Eier: Erik Skogen

Eiers beskrivelse: Tina er 4.generasjon direkte ned av mine hunder. Hun er et natur talent med enorm jaktlyst. Store søk med rolig uttak. Ferdig med prøvene 20 mnd gammel.

 

NJ(B)CH A-Dixi NO37949/16  klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: Dixi er en norsk elghund sort dame som virkelig har god jaktlyst, og ført oss fram til mange norske hjortevilt. Dixi er et sosialt unikum og blir brukt i sosialiserings arbeid, og i konsultasjoner av hunder med problematferd. Setesdalens kennel har hatt 2 kull på henne, og nytt planlegges.

 

N FI J(L)CH  Petäjän Veistäjän Kirri – SE13300/2019 Klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: Petäjän Veistäjän Kirri – SE13300/2019
Kom til Setesdalens kennel som 3 år gammel, og slo seg fort til ro i «gjengen».
Har blitt Finsk og Norsk løshund champion med flere prøver langt opp på 90 tallet, både i Finland og i Norge.
Har et kull fra mars 2020 og det planlegges nytt kull vinter 2021.
Kirri er ei energisk tispe som virkelig trør på, spesielt under losarbeid da lostakt ligger god over 100. Kirri stiller elgen utrolig bra, slik at den oftest står i uttaket!

 

NJ(L)CH Setesdalens Rocky NO33058/18 Klikk her

Eier: Knut Strisland

Eiers beskrivelse: NJ(L)CH Setesdalens Rocky har hatt en rivende utvikling i høst, greie søk, god til å stille i uttaket og godt påheng. Han er stor og lett til beins, og følger elgen godt. Grei på innkalling, lostakten kunne vært bedre. Trivelig hund å jakte med, og et fantastisk gemytt.

 

NJ(L)CH Losklangen’s C Lucy – NO53064/18 Klikk her

Eier: Jon Erling Skåtan

Eiers beskrivelse: NJCH Loskalngens Lucy kokte av jaktlyst fra første slipp og når ho fikk struktur på elgarbeidet ble det riktig bra! Styrken hennes er farten i søket og roen i opptak og losen.  Det er nå 5 av 8 av søskenflokken som er jaktpremiert. I tre generasjoner bakover er 70 % av «kulla på stamtavla» premiert.

Nyhetsarkiv

Jaktcompagniet Evje logo

Lyngdal Jakt og Fiskesenter logo

Tracker logo