Championer

Her er våres fine Championhunder

NJ(B)CH NUCH NBSCH NV(F)CH Skarshjorten’s C Dina NO58642/20 Klikk her

Eigerbeskrivelse

Eiger: Eivind Eigebrekk

Dina er en megetglad og trygg familiehund. Hun har stor jaktlyst og mye energi, Dina har gjort det bar både på utstilling og jaktprøver samt blodspor.

N J(L)CH Tåråfjell’s Gauda NO43612/21 Klikk her
Eigerbeskrivelse
Eier: Ole Edmund Støle
Gauda visste hva som skulle gjøres fra første sleppet. Bra søk og påhengelighet. Bra lostakt, kommer på innkalling når hun selv vil, Litt heit i opptaket.

NJ(L)CH Kaos NO44586/21 Klikk her

Eigerbeskrivelse

Eiger : Lisa Orthe

Tidlig jaktmoden, premiert på jaktprøve 9mnd gammel. Champion 21mnd gammel. En hund med store søk og lange lostider. Snill og trivelig jakt og familiehund.

NJ(B)CH Eywa Av brennhøgda NO38160/17 Klikk her

Eigers beskrivelse

Eiger: Tuva Vatland Olsen  Ole Jørgen Olsen

Eywa er en allsidig og kjelen familiehund. Hun er rolig og bedagelig på alle måter som ikke hadde skadet en flue. Hun har hatt 2 velykkede kull og vant Telemarksprøven i 2021 med gode 96 poeng. Hun er het utrolig i heia og vet godt hva hennes oppgaver er

NJ(L)CH Trollskogens Z-E Loke NO35023/17 klikk her

Eier: Odd Bråtveit

Eiers beskrivelse:

Loke er en veldig trivelig jakthund og turkamerat. Trygg og snill familiehund. Han har god jaktlyst, og et svært bra losmål og takt.

NJ(L)CH FJ(L)CH Ristilan Anya FI37425/16 Klikk her

Eier: Morten Hauge

Eiers beskrivelse:

Ristilan Anya ble kjøpt inn som 2 år gammel fra finland, med tanke på hennes sterke linjer i avl. Anya har god kontakt i søkene, er effektiv og kan styres. Hun er en veldig rolig og snill tispe, men under elgarbeid forsvinner alt av lydighet. Hørbarheten, lostakt og påhengelighet er topp. Hun har også lange lostider.

NJ(L)CH Vindmyras Mia NO45286/15 klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: 

Mia har hatt 4 kull her på Setesdalens kennel, men fortsatt veldig lett og spenstig.
Ho er ei relativt lita tispe, men en motor og vilje som er enormt bra. Har et fantastisk gemytt som også har blitt videreført til hennes 29 avkom.
Blir dessverre veldig påvirket før og under løpetid og går da fra skikkelig gode søk til å bli veldig kontakt søkende, men dette går jo heldigvis over.

NJ(L)CH Fant NO42500/17 klikk her

Eier: Ånund Flaat

NJ(L)CH Øy  NO41776/14 klikk her

Eier: Morten Hauge

Eiers beskrivelse: Øy er en snill og bedagelig type. Øy loste elg ved første slipp 6 måneder gammel, og det ble skutt flere elg for han første høsten. Han reiser med en gang han slippes, og søker til han finner elg. Øy er veldig flink til å nøste opp i gamle spor, han bruker også terrenget bra for å utnytte vinden. Han har en god evne til å stille elg i utakket, noe som vises på hans jaktprøver. Bra hørbarhet og målbruk. Øy avslutter sitt elgarbeid 1-2 timer inn i mørket.

NJ(L)CH Trollskogens D-S Tina NO40755/19  klikk her

Eier: Erik Skogen

Eiers beskrivelse: Tina er 4.generasjon direkte ned av mine hunder. Hun er et natur talent med enorm jaktlyst. Store søk med rolig uttak. Ferdig med prøvene 20 mnd gammel.

NJ(B)CH A-Dixi NO37949/16  klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: Dixi er en norsk elghund sort dame som virkelig har god jaktlyst, og ført oss fram til mange norske hjortevilt. Dixi er et sosialt unikum og blir brukt i sosialiserings arbeid, og i konsultasjoner av hunder med problematferd. Setesdalens kennel har hatt 2 kull på henne, og nytt planlegges.

N FI J(L)CH  Petäjän Veistäjän Kirri – SE13300/2019 Klikk her

Eier: Terje Vasland

Eiers beskrivelse: Petäjän Veistäjän Kirri – SE13300/2019
Kom til Setesdalens kennel som 3 år gammel, og slo seg fort til ro i «gjengen».
Har blitt Finsk og Norsk løshund champion med flere prøver langt opp på 90 tallet, både i Finland og i Norge.
Har et kull fra mars 2020 og det planlegges nytt kull vinter 2021.
Kirri er ei energisk tispe som virkelig trør på, spesielt under losarbeid da lostakt ligger god over 100. Kirri stiller elgen utrolig bra, slik at den oftest står i uttaket!

NJ(L)CH Setesdalens Rocky NO33058/18 Klikk her

Eier: Knut Strisland

Eiers beskrivelse: NJ(L)CH Setesdalens Rocky har hatt en rivende utvikling i høst, greie søk, god til å stille i uttaket og godt påheng. Han er stor og lett til beins, og følger elgen godt. Grei på innkalling, lostakten kunne vært bedre. Trivelig hund å jakte med, og et fantastisk gemytt.

NJ(L)CH Losklangen’s C Lucy – NO53064/18 Klikk her

Eier: Jon Erling Skåtan

Eiers beskrivelse: NJCH Loskalngens Lucy kokte av jaktlyst fra første slipp og når ho fikk struktur på elgarbeidet ble det riktig bra! Styrken hennes er farten i søket og roen i opptak og losen.  Det er nå 5 av 8 av søskenflokken som er jaktpremiert. I tre generasjoner bakover er 70 % av «kulla på stamtavla» premiert.

Nyhetsarkiv

Jaktcompagniet Evje logo

Lyngdal Jakt og Fiskesenter logo

Tracker logo