Meld på prøve – nå også på nett!

Under elgjakta får vi svar på hva hundene er gode for. Mens jakta foregår for fullt de fleste steder, har vi liten prøveaktivitet, men det øker på utover høsten. Vi oppfordrer derfor alle som har en hund som under jakta viser seg å jage, til å melde den på prøve. Meld på straks hunden har jobbet med elg i fem timer (prøvetiden) noen ganger. Da er den god nok til å bli premiert. Erfaring viser at det blir meldt på mange hunder seint på sesongen. Vi får dermed problemer med å få alle disse ut på prøve. Så ikke vent til seint på høsten!
Det er jaktprøvene som er grunnlag for at også kommende generasjoner av elghunder skal bli gode. Selv om du ikke har tenkt å bruke din hund i avl, betyr det mye i vurdering av avlshunder at også dens slektninger er stilt på prøve! Så vær solidarisk og still hunden på prøve, det er med på å legge grunnlaget for at du får ett godt emne neste gang du skal ha valp!
Nå kan du også melde på elektronisk. Det er på «Din side» hos kenneklubben, på samme måte som for utstillinger. Informasjon og påmeldingsrutiner.

Vi ønsker alle to og firbeinte jegere skitt jakt og en god prøvesesong!

Nyhetsarkiv

Jaktcompagniet Evje logo

Lyngdal Jakt og Fiskesenter logo

Tracker logo